• Gratis verzending vanaf €100,- ex BTW voor winkeliers in Nederland 
  • |
  • Voor 16:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden

De producten en informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de website direct indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze website raadpleegt.

Welkom bij S4F!

Onze webshop is alleen voor zakelijke klanten toegankelijk met een geverifieerd inlogaccount. Heb je nog geen account en ben je een zakelijke klant, neem dan contact met ons op.


Het je al een account bij S4F dan kan je met onderstaande knop gemakkelijk inloggen in onze online webshop en je bestelling plaatsen.

E-liquids

S4F biedt een uitgebreid en compleet assortiment e-liquids aan voor de Nederlandse markt.

300+ Verkooppunten

S4F bedient op dit moment al meer dan 300 verkooppunten in Nederland. Ook een verkooppunt worden? Neem contact op.

Snelle levering

Wanneer u voor 16:00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog ingepakt en verstuurd met DHL.

waarom s4F?


Smoke4Fun (S4F) "THE Dutch e-liquid distributor" in Nederland. Wij importeren, distribueren en verkopen een groot assortiment e-liquid lijnen welke (exclusief) door S4F gedistribueerd worden in Nederland (en België). We leveren aan convenience shops, webshops, vape-shops en aan groothandels in Nederland en België.

Ons uitgebreide e-liquid assortiment kan niet zonder hardware. Wij bieden een assortiment e-sigaretten welke perfect zijn afgestemd op de e-liquids welke wij distribueren.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, onze (potentiële) klanten goed adviseren. We delen onze kennis, wanneer jij wilt starten met de verkoop van e-sigaretten en e-liquids of wanneer je een beter op de vraag afgestemd assortiment in de winkel wilt hebben of gewoon extra kennis nodig hebt over de e-rookmarkt.

Odoo • Text and Image