Verzendinformatie

Smoke4Fun werkt met 2 partijen samen om uw bestelling zo snel mogelijk in huis te krijgen. Dit zijn PostNL en DHL. Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij altijd een gratis verzending.

Hoe snel ontvangt u uw bestelling?

Wanneer uw bestelling met DHL verstuurd wordt (deze past niet door de brievenbus) kunt u uitgaan van de onderstaande levertijden:

Bestelt u voor 17:00 op:

  • Maandag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.

  • Dinsdag, dan ontvangt u uw bestelling Woensdag.

  • Woensdag, dan ontvangt u uw bestelling Donderdag.

  • Donderdag, dan ontvangt u uw bestelling Vrijdag.

  • Vrijdag, dan ontvangt u uw bestelling Zaterdag.

  • Zaterdag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.

  • Zondag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.

*Bij nationale feestdagen kunnen deze levertijden afwijken.

Wanneer uw bestelling met PostNL verstuurd wordt kan het 1-3 werkdagen duren voordat uw bestelling in de brievenbus zit.

Brievenbuspost

Past uw bestelling door de brievenbus dan verzenden we deze via een stevige bubbel-envelop.

U hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van deze zendingen, u vindt deze vanzelf binnen 1-3 werkdagen op uw deurmat.

Het kan in sommige situaties mogelijk zijn dat uw bestelling niet binnen 3 werkdagen geleverd is, daar we hiervoor afhankelijk zijn van PostNL vragen we uw begrip en geduld indien dit het geval is om PostNL de mogelijkheid te bieden de bestelling alsnog af te leveren. Mocht u na 3 werkdagen de bestelling alsnog niet ontvangen hebben vragen we u contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen oplossen voor u.

Pakketpost DHL (24 uur service, met Track & Trace)

Passen de producten die u heeft besteld niet door de brievenbus dan verzenden wij de bestelling met DHL.

Pakketpost betekent, vandaag besteld is morgen in huis. Tevens krijgt u nadat uw pakket meegegeven is met DHL een track en trace code toegestuurd via email zodat u precies kunt zien wanneer de geplande aflevering is.